Heracles Almelo contracteert aanvaller Luca de la Torre

Heracles Almelo heeft aanvaller Luca de la Torre (22) vastgelegd. De Amerikaan, die ook in het bezit is van een Spaans paspoort, komt transfervrij over van het Engelse Fulham FC. De la Torre heeft in Almelo een contract voor twee jaar getekend met een optie voor nog een seizoen.

De la Torre werd op 23 mei 1998 geboren in San Diego (Verenigde Staten). In 2014 verhuisde hij naar Londen om aan de slag te gaan in de jeugd van Fulham FC. Afgelopen seizoen speelde de aanvaller zijn wedstrijden voornamelijk voor Fulham FC onder 23. Hier was hij in negen wedstrijden in de Premier League 2 goed voor vijf doelpunten en twee assists. Hij viel dit seizoen twee keer in voor het eerste elftal van Fulham FC, dat afgelopen dinsdag promoveerde naar de Premier League.  De la Torre doorliep alle jeugdelftallen van de Verenigde Staten en maakte op 2 juni 2018 zijn debuut voor de nationale ploeg in een duel tegen Ierland.

Foto: nesimages.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer