Summercamp Jolly Jumpers een groot succes

In het weekend van 8 en 9 augustus j.l. was de eerste editie van het Summercamp van Jolly Jumpers. In eerste instantie was dit ter vervanging van het jeugdkamp dat helaas dit jaar niet doorging. Door grote aanmeldingen binnen de vereniging zijn ook de buurtverenigingen allemaal uitgenodigd. Ook van de buurtverenigingen kwamen een aantal deelnemers mee doen aan het Summercamp.
De zaterdag werd geopend met een warming up van Lace Strong. Het was even wennen, maar toen had iedereen door wat de bedoeling was. Verder had Wim van Ek de ochtend een invulling gegeven, waar iedereen aan het werk gezet werd. In de middag werd het aspect verdedigen, behandeld door Lace Strong. Voor iedereen een leerzame en inspirerende dag. Moe, maar voldaan ging iedereen naar huis, om de volgende dag weer aanwezig te zijn.
De zondag stond Mart Kieftenbeld met zijn team, Dames 1, voor de groep. Je zag de ogen van de leden groter worden. Hoe vet is het dat wij training krijgen van dames 1? Alle speelsters incl. buitenlandse speelsters namen een groepje onder hun hoede en deden met hen oefeningen gericht op de basis fundamentels. Tussendoor een aantal spelletjes om de concentratie optimaal te houden.
Het was eerlijk om te zien hoe iedereen, ouders, Mart, dames 1 en de leden genoten van deze dag. De dag werd afgesloten met een partij tegen dames 1. Verloor dames 1? Dan moesten zij 15 push ups doen. Dit wilden zij natuurlijk niet, maar helaas voor hen moest dit wel een keer, tot groot gejuich bij alle deelnemers.
Foto’s: Richard Steggink
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer