Fanshop Heracles Almelo in binnenstad Almelo geopend

Heracles Almelo heeft vrijdagmiddag een Fanshop in het centrum van Almelo geopend. Het is een samenwerking met Stichting Almelo Promotie. De opening werd verricht door algemeen directeur van Heracles Almelo Rob Toussaint en Almelo-wethouder Jan Martin van Rees. Voor supporters zijn er meerdere openingsacties.
De shop is gevestigd op de hoek van de Grotestraat-Zuid en de Schuttenstraat. Eerder deze zomer vestigde Almelo Promotie zich in het volledig verbouwde pand met een kantoor- en winkelgedeelte. In die winkel aan de voorzijde van het pand bevindt zich ook de Fanshop van Heracles Almelo. De club verkoopt er fan artikelen en wedstrijd- en seizoenkaarten. De Fanshop in de stad is zes dagen per week geopend: op maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Openingsacties
Deze zaterdag ontvangt iedereen bij minimale besteding van €25,- in de Fanshop in de stad een gratis Heracles Almelo-bidon. Tot en met zaterdag 5 september maken bezoekers bij iedere aankoop kans op een gesigneerd thuis- of uitshirt. Ook profiteren bezoekers van 50% korting op Heracles Almelo-klokken en 50% korting op een Heracles Almelo-pet. Deze kortingsacties gelden tot en met eind september en gelden ook in de FanServiceShop op Erve Asito.
Foto: nesimages.nl
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer