Prima begin v.v. Den Ham in bekertoernooi

Den Ham begon tegen zondag tweede klasse S.V. Dedemsvaart uitstekend aan het bekertoernooi. Na 28 minuten verscheen er op Twitter al een bericht van de tegenstander: Dedemsvaart heeft lastige middag. Inmiddels 3-0 voor Den Ham.

De mannen van Jurgen Kok speelden van meet af aan agressief. Afjagen van de tegenstander uit een strakke verdediging had al na 7 minuten succes. Luuk Kuiper stuurde Kevin Ruiterkamp in de diepte, wiens afgemeten voorzet door Daan Timmerman werd binnen geschoten. Dezelfde Kevin scoorde even later de 2-0. Uit een hoekschop van Ruiterkamp in de 28e minuut scoorde Tom Hallink met een fraaie kopbal. Inderdaad was het dus een lastige middag voor Dedemsvaart op “De Rohorst”

Na de pauze ging Den Ham nog even door. Rane Kootstra met een kopbal en Luuk Kuiper die de doelman omspeelde, scoorden de vierde en de vijfde treffer, waarna Den Ham de teugels wat liet vieren, en de wedstrijd gecontroleerd uitspeelde. Een mooie opsteker voor de mannen van Kok, die in de voorbereiding wisselende resultaten lieten zien, maar deze wedstrijd van met af aan de opdrachten goed uitvoerden met een klinkend resultaat als gevolg.

Net als de overige sport verenigingen in de gemeente Twenterand, doet Den Ham er alles aan om corana-proof te acteren. Voor de bezoekers registratie kan men nu ook middels een mobieltje een OCRB code scannen, waarmee de registratie digitaal kan worden vastgelegd.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer