Bon Boys wint eerste bekerduel met ruime cijfers

Het vernieuwde Bon Boys heeft de eerste serieuze test goed doorstaan. De ploeg van Berthil ter Avest rekende in de eerste groepswedstrijd in de beker met duidelijke cijfers af met Vorden: 4-0.

Bon Boys had zondag weinig problemen met tweedeklasser Vorden, al begon de ploeg weifelend. De bezoekers waren in de openingsfase de betere ploeg, maar na een zoektocht van een minuut of tien nam de thuisploeg de regie over. Vervolgens stond het ook al snel 2-0. Twee keer zette Bon Boys goed druk, twee keer leverde het een bal verovering en een treffer op. De eerste was van Jeffrey Zijlstra, de tweede van Dani Bultman.

Na de pauze was het duel al beslist. Een schot van Milan Bultman werd onderweg iets van richting veranderd, waardoor de keeper werd verrast: 3-0. Bij de mooiste aanval van de wedstrijd kreeg Bon Boys de helpende hand van een speler van Vorden, die het laatste zetje gaf.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer