Martijn Olde Olthof nieuwe groepshoofd voor de mini’s bij DOS’37

De afgelopen jaren heeft Johan Lamberts met heel veel energie de training voor onze kleinste voetballertjes verzorgd. Johan heeft recentelijk aangegeven dat het na al die jaren tijd is om hier helaas mee te gaan stoppen. Met gepaste trots kunnen wij melden dat wij eerste elftalspeler Martijn Olde Olthof bereid hebben gevonden om dit stokje, samen met jeugdspelers Chiel Dasselaar en Sam van Wijk, over te nemen.

Hier zijn wij natuurlijk zeer content mee en het bewijst weer eens de ambitie van de club om al in de jongste jeugd met kwalitatief gedegen trainers te werken. De mini’s zullen met ingang van het aankomende seizoen aansluiten bij het project Gelijke Kansen waarmee we afgelopen seizoen bij de JO8, JO9 en JO10 teams zijn gestart. We willen bij de jongste jeugd breder opleiden om zo ook het niveau van onze jeugdopleiding naar een hoger niveau te tillen. Met een hoger niveau bedoelen we meer plezier en een betere ontwikkeling voor alle spelers!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer