Sportlust Vroomshoop speelt nuttige oefenwedstrijd bij ATC’65 in Hengelo

Sportlust Vroomshoop heeft zondagochtend in Hengelo geoefend tegen ATC’65. Mark Liefers maakte aan Vroomshoopse zijde zijn debuut. Sportlust begon onwennig en had het in de openingsfase lastig met het vroege druk zetten van ATC’65. Na een kwartier viel dan ook de openingsgoal aan de verkeerde kant. Na eerst een goede redding van Frank Dubbink (foto)volgde voorafgaand aan de rebound miscommunicatie in de Vroomshoopse defensie waarna de spits eenvoudig in twee pogingen het net kon laten bollen. Sportlust herpakte zich daarna goed en speelde beter onder de druk uit maar tot een gelijkmaker resulteerde dit nog niet.

Na rust ging Sportlust verder met waar het voor rust geëindigd was, namelijk met verzorgd voetbal tot kansen proberen te komen. Dennis Jozic (foto) was het dan ook die drie minuten na rust de gelijkmaker binnen kon glijden. Wederom enkele minuten later was Toon van Dam van een aanval over meerdere schijven het eindstation en schoot knap de 1-2 binnen.

ATC’65 kroop na de twee tegenvallers in korte tijd meer uit haar schulp en maakte een kwartier voor tijd weer gelijk. Gescoord werd hierna niet meer met een 2-2 eindstand tot gevolg. Al met al weer een nuttige oefenwedstrijd voor de mannen van Ruud Bruns.

Zondag 30 augustus trapt Sportlust om 14.00 uur thuis af tegen DAVO voor de eerste bekerwedstrijd van het seizoen.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer