Sportlust Vroomshoop verliest oefenwedstrijd in en van Saasveldia

Door de coronabreak had het eerste elftal van Sportlust Vroomshoop al ruim vijf maanden geen wedstrijd meer gespeeld. De spelersgroep, onder leiding van nieuwbakken hoofdtrainer Ruud Bruns, is de afgelopen week dan ook gemotiveerd aan de start van dit nieuwe seizoen begonnen. Aangezien Bruns pas tweemaal de selectie heeft getraind was dit een mooie kans voor de spelers om zich te tonen en om aan de fysieke gesteldheid te werken.

De wedstrijd werd afgelopen zondagochtend gespeeld bij Saasveldia, dat komend seizoen een niveau hoger speelt dan het team uit Vroomshoop. Een aantal spelers ontbrak waardoor meerdere jongens uit het tweede bijsprongen om de nodige minuten te maken.

Sportlust speelde een prima eerste wedstrijd, die overigens wel eindigde in een 4-2 overwinning voor Saasveldia. Trainer Bruns kon tevreden zijn over het vertoonde spel waarbij een aantal spelers opvielen. Vanuit de jeugd komt Gijs Kleinheerenbrink aansluiten bij de selectie en hij leverde meteen zijn visitekaartje af met een sterk optreden. Hij eindigde de wedstrijd als centrumverdediger naast broer Coen, die ook een goede wedstrijd speelde. De goals aan Vroomshoopse zijde werden zoals wel vaker gescoord door Dennis Jozic, waarmee de topscorer van afgelopen seizoen zich meteen liet gelden. De komende weken zal het elftal verder toewerken naar de start van de competitie, te beginnen met een wedstrijd komende zondag in Hengelo tegen de zaterdagtak van ATC ’65.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer