STEVO legt het thuis ook af tegen BWO: 3-4

Ook in haar derde oefenwedstrijd wist STEVO niet de volle buit binnen te halen. BWO van trainer Geert Veldhuis was op de Peuverweide met 3-4 te sterk voor de ploeg van Otto Krabbe. STEVO dat met vele afwezigen kampte door blessures en andere omstandigheden toonde goede wil maar het was niet genoeg om de Hengeloers in verlegenheid te brengen. BWO had in de beginfase al twee goede kansen maar Luuk Oude Lansink in de goal bij STEVO was goed bij de les. Bij een corner van BWO was het wel raak 0-1. Thijs Beernink had in de eerste helft de beste mogelijkheid voor STEVO met een bal op de lat.
Na de pauze kon BWO haar voorsprong uitbreiden naar 2-0 met een prachtige goal over zeker 40 meter, die Luuk Oude Lansink volledig verraste. Justin Oude Booijnk wist daarna uit een voorzet van Remon Kruiper tegen te scoren. Een minuut later was het verschil van twee alweer gemaakt door BWO. Een strafschop voor STEVO daarna verkleinde de stand opnieuw. Thijs Beernink was de maker, nadat Rick Nijkamp onderuit was gehaald in de zestien meter. Voor BWO was de koek nog niet op en het wist de eindstand op 2-4 te bepalen. Voor STEVO wordt het volgende week echt menens wanneer de eerste bekerwedstrijd tegen Barbaros op het programma staat.
Foto: @STEVO
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer