VC Fleringen pakt in blessure tijd alsnog een verdiend punt

Fleringen heeft op zondag met 3-3 gelijkgespeeld op bezoek bij derdeklasser SV Colmschate’33. In een gelijk opgaande strijd stond er uiteindelijk een verdiend gelijkspel op het scorebord. Vlak voor rust kwamen de Deventenaren op voorsprong via een benutte strafschop. Kort na de rust maakte Bram Meen er 1-1 van na knap voorbereidend werk van Gijs Koopman.

Colmschate’33 wist weer op voorsprong te komen door opnieuw een benutte strafschop. In de 88ste minuut maakte Tim Stopel met een individuele actie de 2-2. SV Colmschate’33 leek in blessuretijd de overwinning naar zich toe te trekken met een laat doelpunt. Dylan Kuipers wist in de slotminuut toch nog de gelijkmaker voor Fleringen binnen te koppen.

Al met al wederom een knap gelijkspel tegen een goede derdeklasser. De mannen van Hielke aan de Stegge zijn op de goede weg en volop in voorbereiding richting de start van de competitie. Op zondag 6 september wederom een bekerwedstrijd. Dan wordt er op het eigen Reuvekamp aangetreden tegen VV Rood Zwart uit Delden. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer