Met de komst van Zwaanstra is Team Eurosped compleet

Met de komst van de 17-jarige Alaska Zwaanswijk heeft Team Eurosped haar team voor het komend seizoen compleet. De passer-loper komt over van Sliedrecht Sport en tekende een contract voor drie jaar bij de ploeg uit Vroomshoop.

Team Eurosped was eigenlijk op zoek naar een ervaren speelster op die plek, “maar de spoeling is erg dun en de meeste ervaren speelsters spelen in het buitenland en zijn moeilijk los te kweken” aldus coach Diane Rademaker. “Alakska is een jonge, gedreven en talentvolle speelster uit een Haagse sportfamilie”.

Zelf is Zwaanstra ook blij met de nieuwe club. “Ik hoop veel van Diane en Jan te leren. Ook kom ik bekende gezichten tegen die ik nog ken van Papendal, Beach Team NL en van andere verenigingen waar ik al eerder speelde. Ik voelde me vanaf het begin welkom”.

Voor Team Eurosped begint het seizoen op 3 oktober met de halve finale van de Supercup in Ede tegen het Bornse Apollo 8. Op 11 oktober begint de competitie voor de ploeg van Rademaker en Berendsen met een thuiswedstrijd tegen Regio Zwolle.

Foto: Brian Cleton

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer