Grote bekerzege zaalvoetballers Excelsior’31

De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben woensdagavond hun eerste officiële wedstrijd van het seizoen ruim weten te winnen. In Venray werd in de voorronde van de landelijke beker met 0-6 gewonnen van hoofdklasser SV Lake Valley.

Nikzad Mahbobi en Henk Lankamp scoorden voor rust (0-2). In de tweede helft liep de eerste divisie ploeg uit Rijssen uit naar 0-6 door twee treffers van Lucas Aydin, Nikzad Mahbobi en nieuwkomer Koray Arslan. Naast Arslan maakten ook Simon Baysoy en Frank Beltman hun debuut in een officiële wedstrijd voor de rood witten.

Coach Remco van Leeuwen (foto archief) en  zijn mannen beginnen volgende week vrijdag aan de competitie in de eerste divisie met een uitwedstrijd tegen ZVV Eindhoven.

SV Lake Valley – Excelsior’31 0-6 (0-2)
6. 0-1 Nikzad Mahbobi
16. 0-2 Henk Lankamp
23. 0-3 Lucas Aydin
32. 0-4 Lucas Aydin
33. 0-5 Nikzad Mahbobi
37. 0-6 Koray Arslan

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer