Eredivisie handbal begint met een onvervalste derby

Na bijna 5 maanden geen bal te hebben aangeraakt vanwege het ‘gekke’ einde van afgelopen competitie, begint de eredivisie zaalhandbal bij de dames komend weekend met een onvervalste derby, namelijk Borhave ontvangt streekgenoot DSVD.

Herman Keppels, de trainer van Borhave mikt op een plaats in subtop maar in ieder geval in de middenmoot. Hij kan over een ruime selectie beschikken waardoor alle posities dubbel bezet zijn. Bij DSVD staat sinds een paar weken Arjan Averink voor de ploeg en hij heeft als assistent veelvoudig international en Oranje topscorester Olga Assink naast zich. Averink blijft wat de voorspelling voor het komend seizoen aan de voorzichtige kant, maar gokt dat hij met deze selectie toch kan doorschuiven naar de middenmoot.

Vanwege het COVID-19 zal de entourage en sfeer anders dan normaal zijn. Helaas mogen er maar een beperkt aantal mensen in de sporthal komen, reserveren is dus noodzakelijk. Dit zal de speelsters van beide teams niet beïnvloeden om er een mooie en sportieve wedstrijd van te maken. De wedstrijd begint zondag om 13.00 uur in ’t Wooldrik in Borne.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer