ehv

EHV heren verliezen met 3-1 bij titelkandidaat Oss

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D de uitwedstrijd bij Oss met 3-1 verloren. De thuisploeg wordt alom gezien als een serieuze titelkandidaat, maar de Brabanders hadden hun enige wedstrijd tot nu toe met slechts 2-1 van Shinty gewonnen. Trainer-coach Richard van Wezenbeek had zijn team niet zien leveren als vorige week tegen GHBS.

“Het was vanaf het begin slappe hap, veel half werk en te veel spelers waren onzichtbaar. In de rust hebben we tegen elkaar gezegd: dit is niet wat we willen, to litte to late, we moeten hard werken normaal gaan vinden. Daarna ging het wel wat beter, maar Oss bleek met drie goals een stuk effectiever. Voor ons het sein om alles of niets en met vier spitsen te gaan spelen, maar verder dan een doelpunt van Bram Sanders kwamen we niet. Oss speelde helemaal niet zo geweldig, maar was al met al wel de terechte winnaar”. EHV heeft in de eerste drie wedstrijden drie van de vier ploegen uit de top gehad en krijgt met twee thuiswedstrijden tegen Shinty en GCHC de kans om de achterstand in te lopen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer