Kika van Es terug naar FC Twente

International Kika van Es heeft een contract getekend bij FC Twente en keert terug in de Vrouwen Eredivisie. Van Es speelde in seizoen 17/18 ook al voor de ploeg uit Enschede. Vorig seizoen maakte Van Es haar felbegeerde transfer naar het buitenland en kwam ze uit voor Everton in de Women’s Super League. Na de interlandperiode sluit Van Es aan bij haar nieuwe club en is ze weer te bewonderen op de Nederlandse velden.

Van Es: “Een buitenlands avontuur stond hoog op mijn lijstje en met leerzame en mooie ervaringen keer ik nu terug. De kans om weer voor FC Twente te spelen in de Vrouwen Eredivisie wilde ik niet laten lopen. De competitie hier ontwikkelt zich en hier in Nederland, dicht bij huis, is voor mij de plek om het beste uit mezelf te halen. Ik kijk er naar uit om aan te sluiten in Enschede.”

Foto archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer