Peatminers V14 wint van Rotterdam Basketbal V14

Afgelopen zaterdag stond alweer de tweede uitwedstrijd op het programma voor onze meiden van Peatminers. Dit keer stond de wekker al vroeg en mochten de meiden afreizen naar het mooie Rotterdam. Ondanks het feit dat de meiden nog niet helemaal wakker waren, begonnen ze direct sterk aan de wedstrijd. Vanaf het eerste kwart waren de meiden van Peatminers lekker fel waardoor er mooie fast breaks gelopen konden worden. Peatminers liep al heel snel ver uit in de score en Rotterdam kon dit niet meer bijhouden. Met een ruststand van 17-47 was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld maar Peatminers was nog lang niet klaar met de score. De meiden uit Vriezenveen kregen mooie kansen om de verschillende aanvallen te lopen en te kijken voor die extra pass om zo een 100% score te kunnen garanderen. Rotterdam heeft nooit de kans gekregen om in de wedstrijd te komen en kreeg voortdurend scores om de oren. Naast de snelheid van de meiden uit Vriezenveen werden er dus ook mooie lange aanvallen gespeeld om zo het plaatje compleet te krijgen. Al met al was het een mooie wedstrijd en een meer dan verdiende overwinning voor onze meiden. Samen met 2 punten is het feestje voortgezet in de bus terug naar huis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer