Derby Krommendijk beoogde nieuwe voorzitter DETO Twenterand

Het bestuur van DETO Twenterand heeft besloten om Derby Krommendijk tijdens de komende Algemene Ledenvergadering op 26 oktober a.s. voor te dragen als nieuwe voorzitter van DETO. Als de leden met deze voordracht instemmen, zal hij Arjan Goosselink opvolgen die na 5 jaar de voorzittershamer naast zich neerlegt maar wel actief blijft binnen DETO.

De 43-jarige Derby Krommendijk is, zoals dat zo mooi heet, “een kind van de club”, speelt al sinds de jongste jeugd voor DETO en is tot op heden actief als speler in DETO 5 en bekleedde ook diverse vrijwilligersfuncties binnen DETO. In het dagelijks leven werkt Krommendijk als vestigingsdirecteur voor de Ten Brinke Group, actief in de bouwsector in o.a. Nederland en Duitsland.

Foto: Petra Holland

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer