ehv

EHV heren verliezen met 3-0 bij USHC

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D de uitwedstrijd bij USHC in Utrecht met 3-0 verloren. Gingen de Enschedeërs er vorig seizoen nog met 4-1 kansloos af, deze nederlaag was hoewel niet onverdiend, toch ook zeer geflatteerd. Trainer-coach Richard van Wezenbeek had een van beide kanten erg goede wedstrijd gezien:

‘Het was hockey van hoog niveau, waarin we volledig mee gingen. Het verschilt zat ‘m in kleine details en met een beetje geluk hadden we er ook een punt aan over kunnen houden. Een voorbeeld: bij 2-0 krijgen we een strafbal tegen, die we even daarvoor in een zelfde soort situatie aan de andere kant niet mee kregen. We hebben goed gespeeld en hard gewerkt, meer kun je niet doen.’

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer