ehv

EHV-hockeyheren laten thuis tegen Shinty dure punten liggen

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D de thuiswedstrijd tegen Shinty met 2-2 gelijk gespeeld. Het team van ex-EHV-hoofdklassespeler Robbert Woudstra was met nul punten uit Driebergen naar Enschede gekomen en leek vooraf een makkelijke prooi voor de thuisploeg, die het mede daardoor veel te eenvoudig opnam. Zo gaf EHV geheel onnodig, maar wel volkomen terecht twee dure punten uit handen en kunnen de ambities voorlopig naar beneden bijgesteld worden. Bram Sanders en Stijn Adolfsen scoorden de goals voor EHV, dat in de slotfase op de been werd gehouden door keeper Paul Bongers, die vanwege enkele cruciale reddingen werd uitgeroepen tot Man of the Match. Trainer-coach Richard van Wezenbeek had weinig goede woorden over voor de prestatie van zijn mannen: ‘Het was af en toe genant om te zien hoe we combinaties mis lieten gaan, knullig balverlies leden en totaal verkeerde passes gaven. Je kunt een keer een mindere dag hebben, maar vanmiddag gaven veel te spelers niet thuis en vonden we onszelf vooral heel erg zielig. Gelukkig krijgen we zondag thuis tegen GCHC een kans om ons te revancheren, want deze ploeg heeft het wel in zich om tegen sterkere tegenstanders goed te presteren.’

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer