ehv

EHV-hockeyheren winnen spectaculair duel met GHBS (4-3)

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D de thuiswedstrijd tegen GHBS met 4-3 gewonnen. De thuisploeg gaf twee keer een voorsprong weg, maar mocht zich na het laatste kwart de terechte winnaar noemen. Trainer-coach Richard van Wezenbeek was na afloop zeer te spreken over de prestatie van zijn mannen:

‘Mannen, ja, want dit was een wedstrijd voor echte mannen. Zowel aanvallend als verdedigend hebben we het beste in ons naar boven gehaald. Daarbij was het mooi om te zien hoe we het maximale rendement gaven in de situaties waarop we deze week getraind hebben. En hoewel we tegen het eind onder zware druk kwamen te staan om de 4-3 over de streep te trekken, zijn we geen moment in paniek geraakt en hebben we geen rare dingen gedaan.’

Koen Beumer werd Man of the Match vanwege de twee goals waarmee hij zijn ploeg op de 1-0 en de 2-1 zette, met twee droge knallen vanaf de cirkelrand, Stijn Adolfsen scoorde de 3-2, Hajo Meijer, ex-EHV, bekroonde een fraaie solo met de 3-3, waarna Mart Wijma het beslissende tikje voor de winnende 4-3 gaf.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer