Geslaagde clinic Framevoetbal bij PH Almelo

Donderdag 24 september was er eindelijk de clinic Framevoetbal bij PH Almelo, in verband met Corona werd deze in april uitgesteld. In samenwerking met de KNVB heeft actief betrokken club PH Almelo een mooie aanvulling in het aanbod van voetbal gevonden.  Als 8e vereniging in Nederland en heeft PH Almelo deuren open gezet voor alle kinderen uit Overijssel.

Voorzitter Looms: “Als voetbalclub willen we ons inzetten voor het inclusieve sporten, iedereen is welkom bij PH Almelo!”.  De clinic werd verzorgd door Ramon Storm (KNVB), trainer Fried Lubbers en assistent trainer Tim Veldhuis, met hun enthousiasme kregen zij alle deelnemers vrolijk aan het voetballen. Er werd al gedribbeld met de bal en vele doelpunten werden gescoord.

Op dit moment wordt er nog geen competitie gespeeld. Wel worden er toernooien in heel Nederland georganiseerd. Lubbers: “we willen met onze jongens en meiden in de toekomst graag meedoen aan toernooien, mooie herinneringen maken daar doen we het voor”. Ook staat PH Almelo open om zelf een toernooi te gaan organiseren.

Niet alleen voor de kinderen was het een succes, maar voor de ouders. Onder het genot van een bakje koffie stonden ouders te genieten van de kinderen. “We kunnen met elkaar de obstakels bespreken waar we allen als ouder tegenaan lopen en ondertussen onze kinderen zien genieten van het voetballen met elkaar” aldus een moeder. PH Almelo kijkt terug op een geslaagde clinic met veel blije gezichten!

De trainingen worden op de vrijdagen aangeboden van 17:30 tot 18:30 uur. Heb je vragen of wil je ook meedoen met Framevoetbal bij PH Almelo neem dan contact op met Petra Bruggeman (p.bruggeman@sportbedrijfalmelo.nl).

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer