Heracles Almelo legt talentvolle verdediger Mateo Les vast

Heracles Almelo heeft met Dinamo Zagreb overeenstemming bereikt over de overgang van Mateo Les (20). De linker centrale verdediger heeft dinsdagmiddag in Almelo zijn handtekening gezet onder een driejarig contract met een optie voor nog een seizoen. Les: “Ik laat Kroatië achter voor een mooi nieuw avontuur. De overgang naar Heracles Almelo is voor mij een goede volgende stap. Ik ben jong, kan nog veel leren en weet dat deze club me daarin wil en kan ondersteunen. Mijn doel is om op termijn basisspeler te worden en Heracles Almelo te vertegenwoordigen in de Eredivisie.”
“Mateo krijgt hier de tijd en ruimte om verdere stappen te maken in zijn ontwikkeling”, vertelt technisch directeur Tim Gilissen over de komst van de jonge Kroaat. “Op termijn zal hij de concurrentiestrijd aan moeten gaan in het hart van de defensie.” Les speelde sinds zijn veertiende in de jeugdopleiding van Dinamo Zagreb en had bij de Kroatische nummer een nog een contract tot 2022.

Foto: nesimages.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer