MVV’29 wint, na een prima 1e helft, van Losser

Op zondag 27 september mocht MVV’29 aantreden voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Losser. Om 14:00 werd er afgetrapt op het Frielinkpark. Na een aantal goede aanvallen van MVV’29 wist Stan Oude Avenhuis in de 2e minuut de bal vakkundig tegen de touwen te koppen. Er volgden een paar goede aanvallen van MVV die tot niets uit liepen maar na 17 minuten was het Thijs Kamphuis die de bal met een volley tegen de netten kreeg. Na 39 minuten wist Thijs Kamphuis met een goede actie zichzelf vrij te spelen. Hij gaf de bal voor waar Stan Oude Avenhuis klaar stond om zijn tweede bal erin te koppen. Op slag van rust wist Thijs Kamphuis er nog 1 bij in te tikken. In de blessuretijd van de eerste helft kon Bart Oerbekke de ruststand op het bord te krijgen 5-0.

Na de rust was het tijd voor de eerste wissel aan de kant van MVV’29. Bart Oerbekke mocht het veld verlaten voor Niek Busscher. Hierna kwam Bart Hondebrink het veld in voor Mart Telgenhof. De laatste wissel van MVV’29 was een onfortuinlijke invalbeurt voor Tim Busscher. Na 1 minuut het veld te hebben betreed ging hij in de fout en kon de aanvaller van Losser de eindstand van 5-1 op het bord zetten. Volgende week speelt het eerste elftal een uitwedstrijd bij WVV’34.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer