Negende para-dressuurtitel voor Frank Hosmar

De eerste finaledag van het NK Dressuur in Ermelo zit er op. Vijf kampioenen werden gehuldigd op Nationaal Hippisch Centrum. Frank Hosmar (Haarle) won voor de negende keer de titel in de para-dressuur. Bij de Children kreeg Kebie Raaijmakers (Sint Michielsgestel) het kampioenslint omgehangen. Robin Heiden (Alphen aan de Maas) werd kampioene bij de junioren en bij de Young Riders ging het goud naar Daphne van Peperstraten (Oude Tonge). De dag werd afgesloten met het kampioenschap voor U25. Hierin was Jeanine Nieuwenhuis (Serooskerke) oppermachtig.

De 52-jarige Frank Hosmar uit Haarle won op het NK Dressuur zijn negende titel in de para-dressuur. De routinier was van 2009 tot en met 2016 onafgebroken kampioen en moest daarna de nummer 2 van dit kampioenschap, Sanne Voets, drie keer voor zich dulden. Brons was voor de andere Nederlandse para-topper Rixt van der Horst, dit keer met haar paard Findsley N.O.P.

Foto archief Frank Hosmar

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer