NKC ’51 zoekt toekomstig korfbaltalent

Korfbalvereniging NKC ’51 organiseert de komende weken vier spelochtenden voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. In deze leeftijdsgroep, bij korfbal ook wel de Kangoeroes genoemd, zijn er nu weinig leden en de club wil dit aantal graag omhoog brengen om weer een wekelijkse Kangoeroetraining op te kunnen zetten.

Tijdens de spelochtenden zullen er vooral veel spelletjes gedaan worden die o.a. te maken hebben met balvaardigheid en samenwerken, zodat kinderen spelenderwijs kennis kunnen maken met de beginselen van de korfbalsport. Plezier staat voorop bij deze ochtenden, die begeleid zullen worden door ervaren trainers.

De spelochtenden zijn op 12 en 26 september en 10 en 24 oktober van 10.00 tot 11.00 uur, op het kunstgrasveld van NKC ’51 op Sportpark Gagelman. Aanmelden voor één of meerdere ochtenden kan door te mailen naar jeugdcommissie@nkc51.nl, of kijk op de Facebookpagina ‘Jeugdcommissie NKC ‘51’.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer