Sparta Enschede op doelsaldo uitgeschakeld

Sparta Enschede is uitgeschakeld in de eerste bekerronde ondanks een goed resultaat afgelopen zaterdag. In en tegen Gramsbergen boekte de formatie van trainer Joost du Gardijn een dik verdiende overwinning. Na de verliespartij tegen Rohda Raalte (3-1) en een gelijkspel tegen ATC’65 (0-0) werd deze 3e bekerwedstrijd wel gewonnen met 2-5 van Gramsbergen.

Waar in de andere wedstrijden de kansen/mogelijkheden nog niet werden benut ging dat zaterdag in ieder geval een stuk beter. Sparta speelde een prima wedstrijd en met nog iets meer scherpte voor de goal had de uitslag zomaar hoger kunnen uitvallen. Gramsbergen werd direct vast gezet waardoor zij gedwongen waren om de lange bal te hanteren. Achterin werden de luchtduels gewonnen waardoor Sparta veelvuldig balbezit had. Het combineerde goed op middenveld en de spitsen werden regelmatig goed vrijgespeeld.

Mooi om te zien dat hier een stijgende lijn inzit en geeft een goed gevoel voor de start van de competitie. Komende zaterdag start Sparta met een uitwedstijd tegen WVF die om 15.00 uur begint.

Foto’s:  Gerard Benjamins sv Gramsbergen

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer