Teleurstellende nederlaag voor zaalvoetballers Excelsior’31

Na de nederlaag vorige week bij ZVV Eindhoven, ging vrijdagavond ook het eerste thuisduel van het seizoen verloren voor de zaalvoetballers van Excelsior’31. In ‘thuishaven’ Sporthal de Reggehal ging het met 0-4 onderuit tegen Kawin. Halverwege de wedstrijd stond de formatie uit Rijssen met 0-1 achter. Gezien het spelbeeld niet onterecht. De bezoekers uit Vianen creëerden veel kansen, maar het was onzorgvuldig in de afronding. Excelsior’31 kreeg nauwelijks tot geen kansen, maar door de minimale achterstand kon de wedstrijd in de tweede helft nog alle kanten op. Maar Excelsior’31 speelde ook na de thee belabberd, waardoor het deze avond geen schijn van kans had. Kawin counterde Excelsior’31 van het veld. Eindstand 0-4.

Met twee nederlagen op rij kent Excelsior’31 een beroerde start van de competitie. Vrijdag 25 september staat speelronde drie op het programma. Dan gaat de equipe van Remco van Leeuwen en Jan Borghuis naar Werkendam voor het uitduel tegen CFM/Transito.
Excelsior’31 – Kawin 0-4 (0-1)
15. 0-1 Chanan Brandsma
26. 0-2 Benjamin Meijdam
31. 0-3 Ayrton Belchior Emidio
36. 0-4 Chanan Brandsma

Wedstrijdselectie Excelsior’31
Frank Beltman (k), Gerjan Bakker (k), Gert-Jan Schultink, Simon Baysoy, Jan Borghuis, Henk Lankamp, Nikzad Mahbobi, Farhad Mahbobi, Lucas Aydin, Cor Pongers en Koray Arslan

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer