Uni-mount is de nieuwe hoofdsponsor van Jolly Jumpers.

Uni-mount is de nieuwe hoofdsponsor van Jolly Jumpers. Zij steunen de eredivisieploeg voor de komende 2 jaar, om de sportieve ambities verder door te kunnen zetten. Uni-mount de innovator op het gebied van ontwikkeling van lucht-water warmtepompen, een duurzame techniek, welke met de zelf ontwikkelde behuizing voldoet aan de strengste geluidnormering en waarbij de positionering van de warmtepomp niet langer een probleem is. Duurzaam wonen word voor een ieder toegankelijk gemaakt!

“Vanuit de huidige partnering is deze stap mogelijk geworden. De ambities van de club spreken mij aan en sluiten mooi aan bij ons product. Om ons product meer bekendheid te geven, is de aandacht door het hele land van grote waarde, dan is het mooi dat Jolly Jumpers Dames 1 een landelijk bereik heeft. Door middel van deze partnerschap leveren we zo een mooie bijdrage voor de sportieve ambities van de club” Aldus Harold Hofhuis, eigenaar van Uni-Mount.

Foto: Herman ZAndhuis

Ook Ard Mulder, actief binnen de sponsorcommissie van Jolly Jumpers, is erg enthousiast over de ontwikkelingen binnen de club, maar dan vooral met hoofdsponsor Uni-Mount. “Wij zijn zeer blij met deze ontwikkeling van partnering en vinden dit een mooi voorbeeld hoe partnering kan groeien. Eigenaar Harold Hofhuis is geen onbekende voor de vereniging. Al jaren ondersteunt hij het team met zijn Installatiebedrijf Eppink. Uni-mount is een innovatief bedrijf met een schitterend product, wij zijn dan ook blij dat we onze partnerschap hebben kunnen laten groeien. Gezamenlijk kunnen we het land door en meer bekendheid generen. We zijn dan ook trots dat we met hem de volgende stap hebben kunnen nemen”, licht Ard Mulder toe.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer