Zaalvoetballers Excelsior’31 nog steeds puntloos na nieuwe nederlaag

De zaalvoetballers van Excelsior’31 verloren vrijdagavond in Werkendam met 6-2 van CFM/Transito. Voor de Rijssenaren de derde nederlaag op rij, waardoor het nog puntloos is in de eerste divisie. Na twee treffers van Quincy Bertens kwam de thuisploeg al vroeg op voorsprong (2-0). De Werkendammers roken bloed en jaagden op meer treffers, maar deze bleven uit. Excelsior’31 kwam langzaam wat beter in de wedstrijd. Dit resulteerde zeven seconden voor rust in de aansluitingstreffer via Lucas Aydin (2-1).

Direct na de thee kreeg CFM/Transito een doelpunt in de schoot geworpen (3-1). Excelsior’31 liep vervolgens continue achter de feiten aan. Aan de hand van de tandem Bertens/Cornet vergroten de Werkendammers de voorsprong naar 6-1. Jan Borghuis maakte in de slotminuut de 6-2. Tevens de eindstand. Het seizoen duurt nog lang, maar Excelsior’31 kende in voorgaande seizoenen een betere start van de competitie. De Rijssense formatie moet zichtbaar wennen aan de aangepaste speelstijl en dat levert vooralsnog geen punten op. Aanstaande vrijdag een nieuwe mogelijkheid voor Excelsior’31 om de eerste punten te pakken. Maar met titelkandidaat ZVG/Cagemax op bezoek in Rijssen is dat geen makkelijke opgave. Het duel in sporthal de Reggehal begint om 21.00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer