Mariënberg op bezoek bij Wilhelminaschool in Hengelo

Komende zaterdag speelt Mariënberg in Hengelo tegen Wilhelminaschool op sportpark de Vikkerhoek aan de Kanaaldijk nummer 12. Het is maar een behelpen aan de kant zonder de vaste supporters langs de lijn. Afgelopen zaterdag ging Mariënberg kansloos ten onder met 0-3 tegen SVVN, een score die zelfs hoger uit had kunnen vallen. Wilhelminaschool staat voorlopig terug op de 13e stek. Ze verloren van Voorwaarts vorige week met 3-1 en in de seizoen ouverture met 2-1 van Kloosterhaar. Daar tussendoor speelden ze knap gelijk tegen Hellendoorn met 2-2. Door vele voetbalkenners wordt de club uit Hellendoorn toch gezien als één van de titelfavorieten.

Het is dus niet geheel duidelijk waar de School op dit moment staat. In de industriestad van weleer moeten de mannen van trainer Niels van ’t Hoog op jacht naar de 2e overwinning van deze competitie. Scheidsrechter is de heer Jan Kremer en hij fluit om half drie voor het eerst op zijn fluit.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer