Eredivisie volleybal bij de dames dit weekend van start; Eurosped-Zwolle afgelast

De volleybaldames van Set Up’65, Eurosped (foto) en Apollo 8 beginnen dit weekend aan hun competitie om het kampioenschap seizoen 2020/2021. Eurosped moest voor dit seizoen maar liefst twaalf nieuwe speelsters aan de selectie toevoegen. Uiteindelijk staat er nu een sterk verjongd team op de vloer met een gemiddelde leeftijd van 19,4 jaar. Eurosped had zondagmiddag in sporthal Het Punt om 15:30 uur tegen Provinciegenoot Regio Zwolle moeten spelen, maar de uitvoer van het Corona protocol verhindert dat. Een nieuwe datum is nog niet bekend

Apollo 8 treft in de openingswedstrijd direct al de favoriet voor de titel Sliedrecht Sport. De wedstrijd wordt in Sliedrecht gespeeld. Lammerink Installatiegroep Set Up’65 heeft eveneens een uitwedstrijd. Op Papendal wacht zaterdag Talentteam Papendal. Door de coronamaatregel is ook bij deze volleybalwedstrijden publiek niet toegestaan.

Foto: @Eurosped

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer