Bon Boys hard onderuit bij Grol

Na de flitsstart in het seizoen is Bon Boys met een doffe knal van de roze wolk getuimeld. Zondagmiddag in Groenlo ging het eerste elftal hard onderuit tegen debutant Grol: 5-1. Het betekende de tweede ruime nederlaag op rij. In Groenlo stond het halverwege nog maar 1-0 voor de thuisclub en na de 2-0 achterstand en de aansluitingstreffer van Dani Bultman leek er weer van alles mogelijk voor de ploeg van Berthil ter Avest. Toen de al snel daarna de 3-1 viel bleek dat het breekpunt in de wedstrijd waardoor Grol kon uitlopen naar een ruime 5-1 overwinning.

Bon Boys staat na vier gespeelde wedstrijden op een zesde plaats met zes punten. Koploper is Schalkhaar, 1-4 winst bij BWO, met negen punten uit drie gespeelde wedstrijden en Eilermark is rode lantaarndrager met nul punten uit tweede gespeelde wedstrijden. Alle overige wedstrijden in de tweede klasse J werden afgelast.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer