Apollo 8 begint competitie met stunt bij Sliedrecht Sport

Eigen foto Apollo 8

De dames van het Bornse Apollo 8 zijn de competitie uitstekend begonnen. In Sliedrecht bij Sliedrecht Sport, vorige week nog winnaar van de Supercup, zorgde de ploeg van de broers Thijs en Bart Oosting voor een daverende verrassing door de titelfavoriet met 1-3 te verslaan.

In de eerste set konden de gasten de thuisclub nog bijbenen tot 5-5, maar daarna zette de vijfvoudige landkampioen snel orde op zaken en won de eerste afgetekend met 25-15. Apolo 8 tapte in de tweede set uit een ander vaatje waardoor deze set tot 24-24 nog alle kanten op kon. Uiteindelijk ging de winst met 24-26 naar de Bornse formatie.

Foto:Hans van Wijngaarden

Apollo 8 zette deze opgaande lijn in de derde en vierde set goed door. De derde set werd met 21-25 gewonnen en de vierde set met 20-25. Bij 20-24 had Daphne Knijff haar ploeg op set en matchpoint gezet en via de blokkering werd deze binnen gehaald.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer