Combi Terminal Twente, CTT, nieuw sponsor heren 1 VKC’03

CTT is vanaf dit seizoen de nieuwe sponsor van de hoofdmacht van VKC’03. Na een jarenlange succesvolle samenwerking met bewust bewegen, werd het tijd voor een nieuwe sponsor. Deze werd gevonden bij Gerco Linthorst met zijn bedrijf CTT.

Combi Terminal Twente oftewel CTT heeft drie uiterst moderne terminals gelegen in Hengelo, Almelo en Rotterdam. Met mogelijkheden over water, spoor en weg worden containers flexibel en duurzaam naar hun eindbestemming vervoerd. Door clubs in de regio van medewerkers of kinderen daarvan te sponsoren probeert CTT een steentje bij te dragen aan de regiosport.

Zo is hij een oude bekende in de waterpolowereld, sinds kort voorzitter van de Raad van Commissarissen van Stichting Sport en Recreatie Tubbergen, het zwembad en sporthal van Tubbergen en een groot sportliefhebber. ‘Natuurlijk heb je altijd hoge verwachtingen, dat hoort nu eenmaal bij sport. Wat ik tot nu toe gezien heb, is het een zeer enthousiaste groep”, aldus Gerco Linthorst.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer