Corona & Sports Performance Training

De huidige maatregelen in de strijd tegen corona leiden soms letterlijk tot beperkingen in je sport. Het is echter onverstandig om in deze periode niet of nauwelijks te trainen. Zoals je wellicht weet, is regelmatig sporten goed voor je uithoudingsvermogen en houdt spieren, pezen en botten sterk om uiteindelijk te kunnen pieken op het juiste moment.

Sports performance training
Sports performance training kan jou als sporter helpen om jouw vaardigheden te vergroten en blessures te voorkomen. Steeds meer sporters trainen, juist nu, meer en meer aan hun fysieke gestel om uiteindelijk een competitief voordeel in je eigen sport te behalen. Met sports performance werk je samen met een coach en focus je op de juiste vorm en techniek. Het sport programma omvat meestal, zowel weerstandstraining, snelheid, krachtontwikkeling evenals conditionering op basis van jouw sport. Als je je prestaties op een hoger niveau wil brengen is sport performance geschikt. Het doel kan zijn om je kracht, snelheid en conditie te verbeteren of het risico op sport gerelateerde blessures te verminderen. Misschien wil je je explosiviteit en snelheid gericht op jouw sport verbeteren? Of misschien wil je “gewoon” je atletisch vermogen verder ontwikkelen en dat gericht op je sport! Als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Online sports training
Naast het sport performance programma, wat meestal betekend dat je individueel of in een kleine groep traint samen met je trainer, kun je ook online gecoacht worden. Een individueel afgestemd sport programma kan 24/7 toegankelijk zijn via de MyWellness-app. Je kunt op deze manier extra en zelfstandig trainingen afwerken, die op jou en jou sport zijn afgestemd. Dit kun je doen waar en wanneer je maar wilt. Indien gewenst wordt ook meegedacht met een online voedingsschema.

Fit In Twente
Tijdens deze corona crisis wil Fit In Twente de sporters in Twente helpen en ondersteunen. Zij staan klaar voor een vrijblijvend advies gesprek! Kijk voor meer informatie op onze sports performance training pagina:

Sports performance training pagina

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer