Doelman Daniel Mesenhöler tekent contract bij Heracles Almelo

Daniel Mesenhöler (25) heeft tot het einde van het seizoen een contract getekend bij Heracles Almelo. De Duitse doelman trainde sinds woensdag mee op Erve Asito. Vrijdagmiddag zette hij zijn handtekening onder het contract dat hem tot eind medio 2021 verbindt aan de Almelose formatie.
Technisch directeur Tim Gilissen: “De laatste weken en nog steeds hebben we te maken met wat kleine blessuregevallen bij onze keepers. Met het oog daarop willen we wat meer zekerheid inbouwen. Daarom hebben we Daniel uitgenodigd voor een kennismakingsperiode. Die is goed bevallen. We zijn blij dat we het op korte termijn rond hebben kunnen krijgen. Daniel kan daardoor morgen aansluiten bij de wedstrijdselectie.” Mesenhöler stond afgelopen seizoen onder contract bij Viktoria Köln en zat sinds deze zomer zonder club.

Foto: nesimages.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer