Jolly Jumpers verliest eerste wedstrijd van het seizoen

Zaterdagavond werd er in sportcentrum de Vlaskoel gespeeld tegen de dames van Landslake Lions uit Landsmeer. De wedstrijd wordt geopend met scores van Landsmeer, voordat Jolly Jumpers wat terug kan doen via een aantal goed uitgespeelde scores. Het initiatief ligt echter bij Lions waardoor de kleedkamer wordt opgezocht met een 31-35 ruststand.
Na rust vinden de Jumpers aansluiting bij de dames uit Landsmeer. Maar telkens wanneer de Jumpers het gat lijken te verkleinen ten opzichte van hun tegenstander, worden er onnodige fouten gemaakt waardoor de Lions het initiatief in de wedstrijd blijven houden. Het zorgt ervoor dat de dames uit Tubbergen de gehele wedstrijd achter de feiten aan blijven lopen en er na het laatste fluitsignaal een eindstand op het bord staat van 60-74.

Aankomende woensdag stond er een wedstrijd tegen Triple Threat gepland. Helaas gaat deze naar omstandigheden niet door. Jolly Jumpers speelt aankomende zaterdag een uitwedstrijd tegen Den Helder. De wedstrijd begint om 19.00 uur. Hopelijk is er een livestream te volgen, hou onze facebook pagina in de gaten.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer