Niels van ’t Hoog verlaat na 4 jaar Mariënberg

Trainer Niels van ’t Hoog is bezig aan zijn laatste seizoen bij derdeklasser V.V. Mariënberg. De ploeg die haar thuisbasis op het Westerpark heeft moet na 4 jaar op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Van ’t Hoog maakte dit onlangs kenbaar aan de Technische Commissie.

2020 zal hoe dan ook een raar jaar blijven. De vorige competitie stopte reeds in maart en momenteel ligt al het amateurvoetbal wederom stil wegens het alom bekende Corona-virus. De huidige competitie was pas 4 wedstrijden onderweg. Het elftal van Van ’t Hoog verraste daarin wel meteen tijdens de seizoen ouverture vriend en vijand om na een eeuwigheid weer eens de sterkste te zijn in de onvervalste kanaalderby. Het won met 4-0 van Bergentheim.

Mariënberg heeft na 4 wedstrijden 4 punten gescoord. De laatste twee wedstrijden gingen jammer genoeg verloren. De TC gaat dus in deze voorlopige voetbal loze periode op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2021/2022. De nog jonge hoofdtrainer, Mariënberg was zijn eerste club, zal er alles aan doen om het eerste elftal van Mariënberg zo hoog mogelijk te laten eindigen in de competitie wanneer deze weer hervat wordt.

Foto: website Mariënberg

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer