Zaterdag 19 december oud ijzeractie voor jeugd De Zweef

Op zaterdag 19 december houdt De Zweef een oud ijzer-actie. Dat gebeurt in samenwerking met ijzerhandel Finke. Op deze zaterdag kan alles wat oud ijzer is, worden ingeleverd. De opbrengst van de actie is voor de jeugd van De Zweef. Op het parkeerterrein bij de club aan de Koersendijk wordt een route uitgezet waarlangs men kan rijden om het oude ijzer in te leveren. Om alles corona-proef te laten verlopen, is een indeling gemaakt op achternaam. Mensen met de achternaam eindigend op A – F zijn welkom van 9.00 – 10.00 uur, met de achternaam G – L van 10.00 – 11.00 uur, met de achternaam M – S van 11.00 – 12.00 uur en met de achternaam T – Z van 12.00 – 13.00 uur.

 

Bij “oud ijzer” moet gedacht worden aan: oude potten / pannen, gieters, doorgeroeste tuinstoelen, accu’s, gereedschappen, velgen, drogers, tafels, fietsen, wasmachines, stoelen, kabels, gasfornuizen, bankschroeven, bed spiralen, verwarmingselementen, rekken, koper, kachels, armaturen, aluminium, computers, leidingwerk, RVS, remschijven, tuinhekken, motorblokken, blik, landbouwmachines, elektromotoren, lood, zink. Het verzoek is vooraf de NIET -metalen onderdelen te willen verwijderen Dit voorkomt een boete!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer