Zwarte Band voor Carmen Dijkstra

Voor het eerst in de geschiedenis van de JV THAG heeft een judoka op grond van een bijzondere prestatie de 1e dan gekregen. Dit overkwam Carmen Dijkstra, die door haar zilveren plak tijdens de Jeugd Olympische Spelen de zwarte band heeft ontvangen.

Zij gaf een clinic aan judoka’s in de nieuwe dojo en halverwege de training werd ze verrast door twee leden van de dan graden commissie van de Judo Bond Nederland. Ze stapten in judo pak de dojo binnen.

 

Carmen begreep op dat moment gelijk wat er aan de hand was en mocht even later vol trots haar band om doen. Na het officiële gedeelte werd de training hervat. De aanwezigen zagen wel hoe stralend Carmen vervolgens de les gaf.

De nieuwe dojo is een gezamenlijke trainingsruimte van Judovereniging THAG en Judo Almelo aan de Stins 2 te Almelo. Deze is pas in gebruik genomen en wordt naast de wedstrijdtrainingen ook gebruikt voor de reguliere trainingen. In Bornerbroek, de Driehoek en Wierden worden ook trainingen verzorgd.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer