Joël Drommel opgeroepen selectie Nederlands elftal

Bondscoach Frank de Boer heeft FC Twente doelman Joël Drommel opgeroepen voor de vriendschappelijke wedstrijd komende woensdag in de Johan Cruijff ArenA tegen Spanje en voor de twee Nations Leauge wedstrijden tegen respectievelijk Bosnië-Herzegowina, komende zondag eveneens in de Johan Crijff ArenaA en tegen Polen. Deze wedstrijd vindt woensdag 18 november plaats in het Poolse Chorzów.

De 23 jarige Drommel vervangt Feyenoorder Justin Bijlow. De andere twee keepers zijn Tim Krul en Marco Bizot. Jasper Cillissen zegde al eerder af. Mocht hij in één van de drie wedstrijden zijn debuut maken dan is hij de eerste speler die bij FC Twente onder contract staat sinds 2014. Toen debuteerde Quincy Promes. Drommel speelde al wel vier keer voor Jong Oranje.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer