Rob Roelofs verruilt aan het eind van dit seizoen Saasveldia voor KOSC

Oud Ootmarsumer Rob Roelofs  verlaat aan het eind van dit seizoen Saasveldia en gaat naar KOSC in Ootmarsum. Roelofs was bezig aan zijn eerste seizoen bij Saasveldia. De 37 jarige oefenmeester met een TC2 diploma volgt bij KOSC de vertrekkende Peter de Vries op.

Roelofs is geen onbekende bij KOSC. Hij speelde 13 jaar in de hoofdmacht en behaalde tal van successen. Hoogtepunt was ongetwijfeld de promotie naar de tweede klasse in het seizoen 2011/2012. Na zijn actieve loopbaan was hij tussen 2013 en 2015 assistent trainer van Walter Weghorst in Ootmarsum.

Daarna verhuisde hij naar Enter en nam de B junioren van SV Enter onder zijn hoede. Na een jaar werd hij hoofdtrainer van het eerste van SV Enter en voorzag hij vier jaar lang de selectie van oefenstof. Nu is hij met zijn eerste seizoen bezig bij RKSV Saasveldia.

Foto: www.kosc.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer