Trainerscarrousel langzaam in beweging -update-

Na het vertrek van Niels van ’t  Hoog bij Mariënberg, Jurgen Kok bij v.v. Den Ham (foto), Rutger Wijkman bij De Zweef, Philip Agteres bij het Wierdense SVZW en Rob Roelofs bij Saasveldia, hij gaat naar KOSC, begint de trainerscarrousel toch langzaam in beweging te komen.

Zo vertrekt Jeroen Kiepman na drie seizoenen bij het Enschedese Victoria’28 en houdt Berthil ter Avest (foto intro) het na vijf seizoenen voor gezien bij het Haaksbergse Bon Boys. Ook Bergentheim en UDI moeten op zoek naar een nieuwe trainer. Bert Snippe verlaat na drie seizoenen Bergentheim en André Oosten vertrekt eveneens na drie seizoen bij het Enschedese UDI.

Daniël Nijhof (foto) is ook komend seizoen trainer van derde divisionist HSC’21 uit Haaksbergen Nijhof begint dan aan zijn vijfde seizoen. Daarvoor was hij al vijf jaar assistent-trainer.

Foto archief: sportfoto-oost.nl

SDC’12 uit Denekamp moet op zoek naar een nieuwe trainer. Mark Wijnreder, bezig aan zijn derde seizoen, vertrekt bij de Denekampse tweede klasser.

Aan de samenwerking tussen Danny Ottink en TVO uit Beckum komt na zes seizoenen een einde. TVO heeft ook al een opvolger in de naam van Harold Oude Veldhuis. Oude Veldhuis is dit seizoen al assistent trainer van Ottink.

Foto’s archief

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer