Geef je club een rondje!

Nu de kantines dicht moeten blijven, lopen amateurclubs veel geld mis. Dit leidt tot grote financiële problemen. Daarom komt RondjevoorjeClub in actie.

Hoe werkt de actie?
Nu de kantines dicht moeten blijven lopen amateurclubs veel geld mis. Veel verenigingen hebben het hierdoor zwaar. Clubs vrezen zelfs voor hun voortbestaan. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom komt Rondje voor je Club in actie. Nu dit in de kantine niet kan iedereen digitaal een rondje te geven. Niet aan je teamgenoten of sportvrienden maar aan je eigen club! Zo kun je er samen voor zorgen dat je club niet in de problemen komt, zodat je straks weer samen kunnen genieten van het mooie spelletje voetbal!

1. ZOEK JOUW CLUB
Via onze zoekbalk kun je zoeken op clubnaam, plaats, sport of provincie. Klik op de naam van jouw club om verder te gaan.

2. GEEF EEN RONDJE
Een rondje is een donatie voor jouw club ter waarde van een rondje in de kantine (€20,-). Je kunt zelf kiezen hoeveel rondjes je wilt geven. Betalen gaat via iDeal..

3. DEEL DE ACTIE
Hoe meer rondjes jullie club krijgt, hoe beter voor de clubkas! Help je mee om de actie te verspreiden? Deel de actie via WhatsApp of op Facebook en Twitter.

HIERBIJ DE TUSSENSTANDEN VAN DE DEELNEMENDE OVERIJSSELSE VOETBALCLUBS, KLIK ONDERSTAANDE LINK:

TUSSENSTAND OVERIJSSELSE VOETBALCLUBS

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer