Expert Tubbergen nieuwe Premium Partner van Jolly Jumpers

Expert Tubbergen is de nieuwe Premium Partner van basketbalvereniging Jolly Jumpers. De elektronicawinkel ondersteunt het komende jaar de Eredivisieploeg om de sportieve ambities van het team verder te kunnen ontwikkelen.

Erik Braakhuis van Expert Tubbergen: “Met Jolly Jumpers scoort Expert Tubbergen. We zijn trots dat we op deze manier de vereniging en Dames 1 kunnen ondersteunen. Met dezelfde topsportmentaliteit die wij in onze service leggen, brengt Jolly Jumpers het basketbalspelletje in de regio. Met deze partnerring wordt er wederom een mooie stap gezet in de opbouw van de sportieve ambities van Jolly Jumpers, waar Expert graag bij aanhaakt”.

Ook de basketbalploeg is blij met de steun van Expert Tubbergen. Het logo van Expert krijgt een mooie plek op het shirt van Dames 1. Ard Mulder van de Sponsorcommissie van Jolly Jumpers zegt hierover: “Wij zijn zeer blij met deze ontwikkeling van partnerring en vinden dit een mooi voorbeeld van hoe partnerring kan groeien”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer