Clubman Ben Oude Geerdink van De Tukkers overleden

Afgelopen dinsdag 17 november 2020 kreeg De Tukkers het trieste nieuws, dat Ben Oude Geerdink op 81-jarige leeftijd was overleden. Een clubman van De Tukkers in hart en nieren, afkomstig uit een echte Tukkersfamilie. Hij was al bijna 60 jaar actief lid van onze club. Na zijn actieve carrière was hij diverse jaren leider bij de senioren. Daarna nam hij een bestuurlijke functie bij de Werkgroep Senioren.
Ook maakte hij, samen met zijn echtgenote Willy, vele jarenlang deel uit van de groep personen, die zorgden voor de kantinebezetting. De laatste jaren maakte hij deel uit van de vrijwilligers bij de kassabezetting en controle bij wedstrijden van het 1e team. Ook was hij al jarenlang medeorganisator van de jaarlijkse kaartcompetitie. Natuurlijk was hij ook een groot supporter van De Tukkers. Bij praktisch alle wedstrijden van het 1e elftal was hij wel als supporter aanwezig.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer