Auni-Toernooi ontvangt Award Ambassade van de Verdraagzaamheid

Zondagmiddag vond de uitreiking plaats van de mooie Award “Ambassade van de Verdraagzaamheid van Nederland”, die wij als Auni-Toernooi hebben gewonnen. Auni-Toernooi heeft deze eervolle Award overhandigd gekregen door de heer Erik Bobeldijk, voorzitter van Paleis van de Verdraagzaamheid uit Amsterdam. De Ambassade van de Verdraagzaamheid is een prijs die wordt uitgereikt door de Stichting Eén Land Eén Samenleving in samenwerking met het Paleis van de Verdraagzaamheid en met steun v/d Nederlandse Commissie van UNESCO.

De organisatie is ontzettend blij en trots en voelt zich zeer vereerd met deze bijzondere Award. Het is ook heel erg mooi voor Hengelo! Deze prijs geeft ons extra energie om ons volgend jaar weer 100% in te zetten om weer een geweldig Auni-Toernooi te organiseren zoals u dat al jaren van ons gewend bent.

Het Auni-Toernooi combineert voetbal op hoog niveau met een maatschappelijk doel: mensen van verschillende afkomst verenigen. Door te sporten, leer je dingen te delen, leer je omgaan met verliezen en dingen (beter) te accepteren. Daarbij komt dat sport verbroedert. Op deze manier slaat het Auni-Toernooi al vele jaren een waardevolle brug tussen culturen.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer