De Jong & Laan nieuwe kledingsponsor TVC ’28 2

Vanaf dit seizoen prijkt de Jong & Laan op de borst van spelers van het tweede elftal van TVC ’28. In 2020 heeft de organisatie een sponsorcontract voor de duur van vier jaar getekend. Nu het nieuwe seizoen van start is gegaan, zijn de spelers van het tweede elftal daadwerkelijk te bewonderen in het nieuwe tenue. De gloednieuwe kleding bestaat uit een wedstrijdtenue, inloopshirt, presentatiekleding en een voetbaltas.

Voetbaltoernooi
Veel medewerkers van de Jong & Laan Tubbergen zijn bij de voetbalclub betrokken als speler en/of vrijwilliger. De club is echter niet alleen bekend onder de Tubbergse medewerkers, inmiddels kennen zo’n beetje alle 700 de Jong & Laan’ers van de 23 vestigingen TVC ’28 wel. “Elk jaar rond juni is het namelijk weer zo ver, dan organiseren wij bij TVC ’28 het de Jong & Laan voetbaltoernooi”, vertelt Jordy.“ Van Groningen tot Elst, van alle vestigingen komen onze collega’s naar Tubbergen om de strijd met elkaar aan te gaan. De derde helft is bij de meesten favoriet; bier en schnitzels bij café De Kroeg. Elk jaar is het weer een hartstikke gezellige middag, en dat al 10 jaar lang!”

Op de foto wordt het contract ondertekend door Jeroen Droste (links) en Jordy Siegerink (rechts) van de Jong & Laan Tubbergen. In het midden Rudy Bekhuis namens de sponsorcommissie met het nieuwe shirt.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer