Tennisabonnement in corona tijd bij ATV De Molenhoek

Met de komst van de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus, ziet tennisvereniging ATV De Molenhoek mogelijkheden om volwassenen toch vitaal te houden. Na het succes van de Zomer Challenge kunnen volwassenen nu ook deelnemen aan de Winter Challenge. Voorzitter Rob Grooters: “Door de nieuwe maatregelen gaat er voor veel volwassenen een streep door hun eigen sportactiviteiten. Tennis is één van de weinige sporten die nog wel zonder beperkingen kunnen worden beoefend. We willen dan ook iedereen van harte uitnodigen om voor een klein bedrag tot en met januari bij ons een balletje te komen slaan. Ideaal voor teamsporters die in deze competitie loze periode toch hun conditie op peil willen houden.”

Corona-abonnement

Met dit tijdelijke lidmaatschap daagt ATV De Molenhoek volwassenen uit om kennis te maken met tennis. Met dit abonnement kunnen nieuwe leden in de maanden november, december en januari gebruik maken van de kunstgras tennisbanen van de vereniging. Dit abonnement is voor iedereen die 18 jaar of ouder is. De kosten bedragen €30 per persoon. Het lidmaatschap start bij aanmelding en stopt automatisch op 1 februari 2021. Opgeven kan via Rob Grooters. Mail dan je naam, geboortedatum, adresgegevens en telefoonnummer door naar voorzitter@atvdemolenhoek.nl.

Maatregelen

Door de nieuwe maatregelen mogen teamsporten niet meer worden beoefend. Er mag onder bepaalde voorwaarden wel worden getennist. ATV De Molenhoek hanteert daarbij de inmiddels bekende hygiënemaatregelen van het RIVM. Volwassenen dienen anderhalve meter afstand van elkaar te houden en iedereen dient bij klachten thuis te blijven. Voor het gebruik van de banen in de avonduren en in het weekend dient men vooraf vanuit huis de baan te reserveren. De kantine, kleedkamers en toiletten blijven gesloten. Dubbelspel is door de maatregelen voorlopig niet toegestaan.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer