Tubbergen en Ootmarsum speelsteden tijdens Special Olympics Nationale Spelen

Sportcentrum de Vlaskoel is het landelijke epicentrum van de rolstoelbasketbal tijdens de Special Olympics Nationale Spelen (SONS) 2022 in Twente. Tubbergen is een van de veertien Twentse gemeenten waar sporters met een beperking van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni strijden om de gouden plak én nationale roem. Iedere gemeente in Twente krijgt een sport toegekend. De gemeente Tubbergen is er trots op om het toernooi van de G-basketbal te mogen faciliteren. Basketbalvereniging Jolly Jumpers en Vereniging Aangepast Sporten Tubbergen (VAST) ondersteunen hierbij.

Sporthal De Schalm in Ootmarsum is het landelijke epicentrum van het G-volleybal tijdens de Special Olympics Nationale Spelen (SONS) 2022 in Twente. Daarmee is de stad een van de plaatsen binnen de Twentse gemeenten waar sporters met een beperking van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni strijden om de gouden plak én nationale roem. Iedere gemeente in Twente krijgt een sport toegekend. De gemeente Dinkelland is er trots op om het toernooi van het G-volleybal te mogen faciliteren. Volleybalvereniging Set Up ’65 uit Ootmarsum ondersteunt hierbij.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer